-

VR-brillen som viser nøyaktig hvordan ditt nye hjem vil bli!

Med disse geniale brillene kan du se hvordan stuen din vil se ut før et eneste malingsspann er åpnet eller et eneste møbel er kjøpt inn.
  • Denne nye tjenesten gjør du som kunde får et helt realistisk inntrykk av farger, materialer og møbler.
  • Møbler, interiør, kjøkken, bademorsinnredninger og gulv er hentet direkte fra våre leverandører, og rett inn i vårt system, slik at du vil oppleve nøyaktig hvordan rommet blir innredet.
  • 3D-bildene og brillene visualiserer boligen med riktige mål og fremstilling av både rom, møbler, interiør og farger.

Prøv VR-brillen hos oss!

Din Boligkonsulent er en av første i Norge som har gleden av å tilby deg som kunde å bruke denne VR-brillen når vi skal bistå med å innrede hjemmet ditt. Enten det er en stue du vil renovere eller en splitter ny leilighet som skal males, tapetseres og innredes, eller du bygger helt ny bolig – denne brillen vil gjøre starten av ditt prosjekt mye, mye morsommere og enklere.

Ved hjelp av ulike interiørbilder og produkter kan du også klikke deg gjennom vår database, og “like” når du ser noe av interesse. Dette gir oss et godt inntrykk av dine preferanser og hvilken interiørstil du har. Det blir enklere å lage et forslag som vi kan presentere for deg i fotorealistisk kvalitet, med film eller navigerbar 3D. Med brillene på kan du se din nyrenoverte stue eller gå gjennom din nye leilighet ferdig malt, tapetsert og møblert.

Dette verktøyet skaper både en trygghet for oss og deg som kunde. Det er lettere for oss å vite hva du ønsker. Når du er fornøyd med forslaget fra oss kan møbler bestilles gjennom vår integrerte nettbutikk og klikkes rett i handlekurven. Enklere blir det ikke!

Super løsning både for private kunder, bolig- utviklere og meglere

Denne tjenesten passer også ypperlig for bolig-utviklere og meglere som skal presentere ulike innredningsløsninger for sine kunder i forbindelse med boligkjøp. Våre interiørdesignere kan bistå og gjøre det mulig å vise ulike boligprosjekter ferdig innredet ved hjelp av VR-brillen. Dette er rett og slett en brillefin løsning som vi gleder oss til å vise deg!

Ønsker du å prøve

VR-BRILLER

Fyll ut skjema nedenfor og kontakter vi deg så snart vi har anledning.