-

KONSULENTTJENESTER

Vi elsker å innrede!

Din Boligkonsulent består av 7 dyktige interiørkonsulenter med lang erfaring og høy kompetanse. Vi tilbyr alt fra liten til stor konsulentpakke: kartlegging og behovsanalyse, utarbeidelse av fargepalett, materialforslag og møbleringsplan til ferdig innredet hjem.

Er du en av de som ser at det finnes mange flotte hjem i vårt landstrakte land, men sliter med å få det til på egenhånd? Føles møbel- og interiørbutikker ut som en jungel av varer som bare forvirrer deg og stilen du ønsker å følge? Synes du det er vanskelig å velge farger og stiler som matcher alt du har fra før?
– Da kan Din Boligkonsulent hjelpe deg.

Din Boligkonsulent er en egen konsulenttjeneste med salg av møbler som hører til en av Norges største bedrifter innen boligstyling, Din Boligstylist AS.
For boligstyling og interiørveiledning ved salg av bolig, se dinboligstylist.no.

Vi kan hjelpe deg med både små og store innredningsprosjekter tilpasset dine ønsker og ditt budsjett. Vi tilbyr både idémyldring og sparring i ditt eget hjem og kan også levere ferdige møbleringsplaner og 3D-tegnigner. Vi har også gode samarbeidspartnere innen både baderom og kjøkken, samt håndverkere, malere og elektrikere. Dersom du ønsker kan vi handle inn, innrede og style ditt hjem på én dag. Kom hjem til en bolig du vil trives i!

Priser og tjenester

Det er mange viktige valg å ta når du skal pusse opp, møblere og innrede et hjem. De fleste møblerer hjemmet steg for steg, og integrerer nytt med gammelt. Når du skal gjøre større forandringer, lønner det seg å diskutere alternativer med fagfolk. Både funksjon og estetikk er viktig, men viktigst er nettopp du skal trives i ditt hjem.

Idemyldring, inspirasjon og sparring
Pakke 1
kr. 2200,- ink. mva. og kjøring
Vi kommer hjem til deg for idémyldring og kartlegging rundt eksempelvis eksisterende møblering og innredning, oppussing og nyinnredning, fargevalg til hele boligen, stilvalg og ønsker i hht. budsjett og behov. Vi gir forslag på konsept og stilvalg, hjelper deg med for eksempel farge- og materialvalg, alternativ møbleringsplan og gir deg gode råd i forhold til ditt budsjett og behov. Inkluderer 1-1,5 time idemyldring og konsultasjon hos kunde
Ønskes collager, konkrete materialforslag og/eller møbleringsplan er prisen kr. 1000,- pr. Time.
20 timer
pakke 2
kr. 20.000,- ink. mva.
Vi kartlegger dine behov, ønsker og budsjett som beskrevet i pakke 1. I tillegg utarbeider vi:
Farge- og materialforslag
Møbel- og interiørforslag + innkjøpsliste
Konseptutarbeidelse/moodboard med konkrete forslag
Planløsning/møbleringsplan (ved behov)
35 timer
Pakke 3
kr. 35.000,- ink. mva.
Vi kartlegger dine behov, ønsker og budsjett som beskrevet i pakke 1. I tillegg utarbeider vi:
- Farge- og materialforslag
- Møbel- og interiørforslag + innkjøpsliste
- Konseptutarbeidelse/moodboard med konkrete forslag
- Planløsning/møbleringsplan (ved behov)
- 3D visualisering av konsept
BESTILLING AV

KONSULENTTJENSTER

Fyll ut skjema nedenfor og kontakter vi deg så snart vi har anledning.